Chuck Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Ahoj, potřeboval bych poradit. Mám naistalované COD MW 2 (neorig.) cracknuté . Vše běhá jak má, ale když chci hrát multi player tak mi to spadne a napíše že pořebuju steam. Tak bych se chtěl zeptat jestli nevíte o něčem jako je např. Non-steam u cska. Třeba najaký patch ... Předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Nic takoveho pokud vim není. (pokud vím) A jestli chces hrat multak tak si kup origo jako normalni lidi. Už sem zažil na jinem foru otazku: Proc mi nejede multiplayer? Mám sice neorigo ale proč my to nejede? Takove lidi bych strilel na potkání. Hele kup si origo stoji to za to. Az na to ze to ten steam pekne sere tu hru ,tak to stoji za to. PS. Proc my nejede multiplayer? Mám sice neorigo ale pro my to nejede? Já origo mám a říkám to proto abych predesel omylum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuck Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 To je sice hezké, ale na to se tě tady nikdo neptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ale odpovedel sem ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Jde to pomocí zero gear.Pořádně si projdi net a určitě to najdeš jsou toho plný fora a stránky.Nechce se mi to teď sepisovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Jde to pomocí zero gear.Pořádně si projdi net a určitě to najdeš jsou toho plný fora a stránky.Nechce se mi to teď sepisovat to už jsem zkoušel ale to je stará zálažitost která už nefachá, akdyž to fachalo tak třeba jen hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 jj ja to rikal nic takoveho 100% funkcniho není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Call of Duty : Modern Warfare 2 NEJDE hrát multiplayer pokud nevlastníš originální verzi hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jde to přes ten zero gear nebo stahovat cracki na ty jejich stále přibívající patche ... bohužel problem je v tom že ti co vlastní ten crack je dávaj na servery ze kterých buď my jako Česká Republika nemužem stahovat a nebo musiš vyplňovat nesmyslně dlouhý dotazniky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Jednu dobu to šlo hrát přes track manii ale teď už není crack na verzi 1.0.184 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.