BioToXx_ Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Dobreeej tak uz se nam to zase bliziii :P ja osobne uz se nemuzu dockat... uz ted se mi trepou nohy... ●Takze pridavejte sem info o czarotekach ktery sou ve vasem okoli atd. ●Napiste kam se chystate... ●A muzete taky napsat kde ste byli na czarach minulej rok a vase dojmy ;) PS: Kdyz pridate plagos dam ho do tohohhle postu Czaaary : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 refreeeeeeeeeeesh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McChicken Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Zdarec, tady na tu akci, jak tu mas ten letak jsem byl minulej rok :) Jako pohodova akcicka... To byla moje prvni rychta :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.