Umberto Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Ahoj Kolik máte nazbýraných hvězdiček v Ops. a co vám příjde hodně těžký??? Já hraju všecho na solo tudíž je to někdy fakt hustý. Nejtěšší mi přišlo prolítnout cvičistě na 3 hvězdy za 35 sekund, ale na konec asi po 50 pokusech se to povedlo za 34,55sec. A ještě je hodně hustý slalom na čas za tři hvězdy. Má už někdo z vás otevřenou poslední část kde se bojuje i na ropné věž??? nebo má i někdo všech 69 hvězdiček??? Pište jsem sejski máte někdo fígly jak na jednozlivé kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Já mám PS3 verzi a už mám 48 hvězdiček, všechno jsem hrál solo, takže nářez...no poslední část otevřenou mám, ale splněnou jen jednu misi -> tam kde musíš zabít 15 Juggernantů. A nejtěžší mise? Mám dvě, tu na tom letišti, jak musíš sebrat informace z toho PC a pak musíš utéct a v poslední části hry, kde jsi ve favelách v Riu a máš zabít 10 Juggernantů. A jediněj fígl (takovej malej :)) co mám je k tomu cvicišti -> vemte si normální pistoli, ne kulomet nebo brokovnici... PS: Kdyby si chtěl někdo zahrát po netu, tak mi napiště PM ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 ja mam jen 22 az 25, jinak jestli nemas ban/pokud mas livko tak zahrajem co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 cvitiste sem mnel tak na 7x najlepsi je uzi alebo nejaky samopalek moc tam teho nemam asi tak 15hvezdicek asi sa do teho dam nekedy az ked budem z nekym sameho mna to moc nebavi ale este skusim je to dost tazke nektere vcil uz si nevzpomenem ale vsecko sa snazim dat hned za 3hviezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 bohužrl BAN mám :-( takže asi nezapaříme, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Mam cod 6 projel sem ho dvakrat a musim říct že mě nějak nebere a nemam ani naladu hrat spec ops proto jen asi 10hvězd ... příjde mi to že některa mista jsou hodně nepřehledna a je to škoda 4 byla špičkova a je to muj nejoblíbenější díl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Na PS3 69:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Na PS3 69:coolp: A dohrál jsi to solo nebo v kooperaci s někým? (kromě těch dvou misí, který musíš dohrát ve dvou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 já mám 32 hvězdiček vždycky to dělám s kámošem ve split screen těžký nám přišlo bránit tu benzinku na těžší obtížnost a ještě na veteran to kolo za snepery v černobilu po čase jsme i udělali i tu misi v zime za odstřelovače a přišlo nám to jednoduché mám odemčenou předposlední část a už je to dost těžký radu na odstřelovačkou misi v zimě pokud máte 2 ovladačš bez problému stačí si to 3x projít abyste věděli kde koho sejmout a pak se a korát domluvit že já vemu to ho a ty toho je to pak hračka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 udelal nekdo ty posledni 3mise ve spec ops na vsechy hvezdicky to je docela nemozny oni maj jurgenaut oblek a ty jen raketomet a pritom 4x dostane rpg a furt zije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Už od začátku jsem ty tlusťochy nesnášel :lol: Mam asi 52 hvězdiček, takže ten poslední stage mam otevřenej, ale udělal jsem to jenom na regular, vůbec mě to nebavilo :D. Ty první jsou nejlepší (Favela, Černobyl a ta sniperská v zimě) ... ty hraju pořád dokola :love: //EDIT: Jinak celou kampaň mam hotovou na veterána :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Mě ty spec op na xbox jdou dost těžko. Na pc jsem zvládl některé mise sám na veterána ale na xku to nedávám ani ve dvojku asi to chce větší cvik v střílečkách.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 ja posledni este nemam odemknute ale snazim sa dat vse na veteran teda nic ine ani neskusam len veteran. Ty stima oblekama sa dost tazko davaju no tak mi to pripomina ze sem to dluho nehral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.net Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 mam PC a s kámošem na nelegal verzi jsme dali 67 hvězdiček ale pak jsem sehnal origo a tak začínám znova akorát STEAM někdy dělá mazce ale jinak supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 jj u pc by to chtelo nejakej patch na ten steam blbne jak svin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haplo Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 69 hvezd, vsechny ajchy :cheesygrin: Jednoznacne je nejhorsi echo, jaggernauti byli desni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Mám toho hodně. většinu jsem uhrál s kámošem v coopu. Ale nevíme si rady s jurgenauty v misi kde jsou jen raketomety a nože poradí někdo nějakou fintu? V ostatních mapách kde je k dispozici nějaká sniperka jsou v pohodě na 4 až 5 ran jsou tuhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Mám toho hodně. většinu jsem uhrál s kámošem v coopu. Ale nevíme si rady s jurgenauty v misi kde jsou jen raketomety a nože poradí někdo nějakou fintu? V ostatních mapách kde je k dispozici nějaká sniperka jsou v pohodě na 4 až 5 ran jsou tuhy. viděl jsme jedno video na youtube tak se někde za rohem zakempili v baraku(2) jeden byl ve dveřích a druhej za ním za rohem a pořád ho léčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 viděl jsme jedno video na youtube tak se někde za rohem zakempili v baraku(2) jeden byl ve dveřích a druhej za ním za rohem a pořád ho léčil JJ ... na spawnu se ihned vydat doprava a sprintit do baráku naproti hned , jeden vleze za ten příborník v ložnici (:D) a zvedá kámoše co stojí ve dveřích a knifuje juggery.. Jinak všechno krom Echo mam na veteran, nechapu jak muze mit nekdo problem s nejlehcima misema jako ty skůtry nebo The pit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 JJ ... na spawnu se ihned vydat doprava a sprintit do baráku naproti hned , jeden vleze za ten příborník v ložnici (:D) a zvedá kámoše co stojí ve dveřích a knifuje juggery..Jinak všechno krom Echo mam na veteran, nechapu jak muze mit nekdo problem s nejlehcima misema jako ty skůtry nebo The pit.. the pit je tréning ne? ten se mi povedl dát na nějakých 28s :D v kampani se mi povedl celkový výsledek na 25s :D ... už se těším až budu mít xko už to konečně dojedu mám něco přes 50 hvězd spec ops farám se svojim 11ti letým bratrem ... vše na veterán :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 já to zlomil na veterána celkem v pohode za necele dva dny, v spec ops nemám odemčenou poslední část ale teho pit bos a skůtry jsem se nad dvě hvězdy nedostal nějak mi to sprintění nejde :-D jinak jugernauti jsou fakt skvělí kámoši obzvlášť na singla :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino19 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 všechno jsem hral s kamosem a mame 5O :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velcis12 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 ja dal 30 sam ale nevzdavam se mam skoro vše nazbirane aš na ukoly online mam bam takže to asi dal nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Dobrý den vám přeji,mněl jsem zde chut hledat call 6 ale po druhy to už hledat nebudu ,stahl jsem si reup call of duty 6 mw2 ale při kontrole chyba,další download a to už bacha !Ve vaších suprovích mega topicích 5 top zamlkích a zase chyba ,existuje tu funční call 6 mw 2 (xbox 360) ?:dload::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Aka chyba? Aj pri opakovanom stiahnuti toho "chybneho" partu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.