Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Kolik máte nazbýraných hvězdiček v Ops. a co vám příjde hodně těžký???

Já hraju všecho na solo tudíž je to někdy fakt hustý. Nejtěšší mi přišlo prolítnout cvičistě na 3 hvězdy za 35 sekund, ale na konec asi po 50 pokusech se to povedlo za 34,55sec. A ještě je hodně hustý slalom na čas za tři hvězdy.

Má už někdo z vás otevřenou poslední část kde se bojuje i na ropné věž??? nebo má i někdo všech 69 hvězdiček???

Pište jsem sejski máte někdo fígly jak na jednozlivé kola...

Odesláno

Já mám PS3 verzi a už mám 48 hvězdiček, všechno jsem hrál solo, takže nářez...no poslední část otevřenou mám, ale splněnou jen jednu misi -> tam kde musíš zabít 15 Juggernantů. A nejtěžší mise? Mám dvě, tu na tom letišti, jak musíš sebrat informace z toho PC a pak musíš utéct a v poslední části hry, kde jsi ve favelách v Riu a máš zabít 10 Juggernantů.

A jediněj fígl (takovej malej :)) co mám je k tomu cvicišti -> vemte si normální pistoli, ne kulomet nebo brokovnici...

PS: Kdyby si chtěl někdo zahrát po netu, tak mi napiště PM ;)

Odesláno

já mám 32 hvězdiček vždycky to dělám s kámošem ve split screen

těžký nám přišlo bránit tu benzinku na těžší obtížnost

a ještě na veteran to kolo za snepery v černobilu po čase jsme i udělali i tu misi v zime za odstřelovače a přišlo nám to jednoduché

mám odemčenou předposlední část a už je to dost těžký

radu na odstřelovačkou misi v zimě

pokud máte 2 ovladačš bez problému stačí si to 3x projít abyste věděli kde koho sejmout a pak se a korát domluvit že já vemu to ho a ty toho je to pak hračka

• 4 weeks later...
Odesláno

Už od začátku jsem ty tlusťochy nesnášel :lol: Mam asi 52 hvězdiček, takže ten poslední stage mam otevřenej, ale udělal jsem to jenom na regular, vůbec mě to nebavilo :D. Ty první jsou nejlepší (Favela, Černobyl a ta sniperská v zimě) ... ty hraju pořád dokola :love:

//EDIT: Jinak celou kampaň mam hotovou na veterána :P

Odesláno
Mám toho hodně. většinu jsem uhrál s kámošem v coopu. Ale nevíme si rady s jurgenauty v misi kde jsou jen raketomety a nože poradí někdo nějakou fintu? V ostatních mapách kde je k dispozici nějaká sniperka jsou v pohodě na 4 až 5 ran jsou tuhy.

viděl jsme jedno video na youtube tak se někde za rohem zakempili v baraku(2) jeden byl ve dveřích a druhej za ním za rohem a pořád ho léčil

Odesláno
viděl jsme jedno video na youtube tak se někde za rohem zakempili v baraku(2) jeden byl ve dveřích a druhej za ním za rohem a pořád ho léčil

JJ ... na spawnu se ihned vydat doprava a sprintit do baráku naproti hned , jeden vleze za ten příborník v ložnici (:D) a zvedá kámoše co stojí ve dveřích a knifuje juggery..

Jinak všechno krom Echo mam na veteran, nechapu jak muze mit nekdo problem s nejlehcima misema jako ty skůtry nebo The pit..

Odesláno
JJ ... na spawnu se ihned vydat doprava a sprintit do baráku naproti hned , jeden vleze za ten příborník v ložnici (:D) a zvedá kámoše co stojí ve dveřích a knifuje juggery..

Jinak všechno krom Echo mam na veteran, nechapu jak muze mit nekdo problem s nejlehcima misema jako ty skůtry nebo The pit..

the pit je tréning ne? ten se mi povedl dát na nějakých 28s :D v kampani se mi povedl celkový výsledek na 25s :D ... už se těším až budu mít xko už to konečně dojedu mám něco přes 50 hvězd spec ops farám se svojim 11ti letým bratrem ... vše na veterán :D

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu