Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 2006 - ChickHEN či MhuGEN


Davee

Otázka

Zdravím, mám problém s flashnutím pspčka 2006 5.03 .... Měl jsem tam ChickHEN a vždy jsem to dělal způsobem: Kurzor mám na tom obrázku, který je zrovna načtený > vždycky to šlo, ale potom už ani to nešlo. Stáhnul jsem si tam MHUgen tool a dělal jsem to přes MHU speed... Ale jde to hrozně blbě... Je normální, že na dvoutisícovce to takhle blbne? Pls jestli někdo máte zkušenosti... Moc dík :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zkus ten Restore Default Setting - že to takhle blbe je normální, taky mi to někdy naběhne hned na poprv, někdy třeba až na dvacátej pokus.

Jinak pokaždý mi to taky nabíhá jiným způsobem buď čekam až zmizí Option a necham to na prvním obrázku nebo rychle vjedu až na ten poslední... střídá se to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No takhle, mě ten Chickhen šel vždy i na 8GB kartě ty způsobem, co popisuju nahoře ale potom to nešlo vůbec tk jsem si táhnul mhuspeed a z 1GB karty by to mělo teda jít líp? Tu mám... A s tim mhuspeed sjedu na 1. obrázek..... Hele pls, co myslíš tim až zmizí option, nějak jsem to nikde nepochopil... Dík ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když vjedeš na tu složku ChickHEN tak se ti dole vpravo objeví Options a po chvíli zmizí, tak až zmizí tu složku otevřeš a buď:

1) Necháš to na prvním obrázku

2) Postupně sjíždíš po jednom obrázku dolů

3) Rychle sjedeš na poslední obrázek

Vždycky jeden způsob určo zabere - popřípadně udělat i ten Restore Default Settings. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já jsem měl doteď MHUSpeed, včera jsem zase vyzkoušel HEN R2 a už si ho nechal (hlavně kvůli tomu že ty obrázky má jenom ve svý složce). I když je psáno že MHUSpeed je jistější, přijde mi že je to stejný. Osobně dávám přednost HEN R2...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No, nechápu to s tim že mhu nemá obrázky ve svý složce, já je teda ve svý složce mám... Ale mě prostě nic nejde... a pokaždý když mi to spadne se mi nece dávat Restore default settings... nebo format memory stick, pokaždý bych tam musel dávat ty hry znova... Prostě je to blbý, nikdy to nezabere hned... problém je v tom, že se mi stává, že se mi sekne nějaká hra a ono se to vypne... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu