Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP 2006 - ChickHEN či MhuGEN

Otázka

Odesláno

Zdravím, mám problém s flashnutím pspčka 2006 5.03 .... Měl jsem tam ChickHEN a vždy jsem to dělal způsobem: Kurzor mám na tom obrázku, který je zrovna načtený > vždycky to šlo, ale potom už ani to nešlo. Stáhnul jsem si tam MHUgen tool a dělal jsem to přes MHU speed... Ale jde to hrozně blbě... Je normální, že na dvoutisícovce to takhle blbne? Pls jestli někdo máte zkušenosti... Moc dík :cry:

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Když vjedeš na tu složku ChickHEN tak se ti dole vpravo objeví Options a po chvíli zmizí, tak až zmizí tu složku otevřeš a buď:

1) Necháš to na prvním obrázku

2) Postupně sjíždíš po jednom obrázku dolů

3) Rychle sjedeš na poslední obrázek

Vždycky jeden způsob určo zabere - popřípadně udělat i ten Restore Default Settings. ;)

• 0
Odesláno

No, nechápu to s tim že mhu nemá obrázky ve svý složce, já je teda ve svý složce mám... Ale mě prostě nic nejde... a pokaždý když mi to spadne se mi nece dávat Restore default settings... nebo format memory stick, pokaždý bych tam musel dávat ty hry znova... Prostě je to blbý, nikdy to nezabere hned... problém je v tom, že se mi stává, že se mi sekne nějaká hra a ono se to vypne... :(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu