hurtík Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Nazdar uvažuji o koupi Netbooku ale nevím jistě jestli mi bude "sedět" tak píšu sem. Chtěl bych ho hlavně kvůli jeho rozměrům=>snadnému přepravování ,nevím ale jestli bude stačit i na ty težší aplikace jako je Inventor. Jaký je vlastně rozdíl mezi netbookem a malým notebookem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 malý notebook je netbook. pokud by ti nestačil, tak se vyrábějí tzv. subnotebooky, ty jsou o něco výkonější, většinou mají obrazovku okolo 13 palců. např. : http://www.alza.cz/notebooky/dle-parametru/lcd/11-az-14/18848845.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 měl jsem 15,4" notebook a absolutně mi nevyhovoval. Zpočátku jsem byl samozřejmě nadšenej, postupem času mi úplně přestal vyhovovat. Na nošení do školy se stal moc těžkým a velkým. tak jsem si pořídil mininotebook a využiju ho daleko víc. Nosí se parádně. Shodou okolností v inventoru taky pracuju, ale ještě jsem to nezkoušel. Podle mě to zvládne v pohodě. Dělal jsem v něm i na hardwarově horších PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.