soloist Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Cau chtel jsem se zeptat jeslti nevadi kdyz si na xbox postavim treba monitor ...jestli to na to neni moc tezky nebo tak delal sem to takle s videem a dalsima prehravacema tak bych rekl ze by to vadit nemelo ale radsi se zeptam :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoveShyness' Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Proč by to mělo vadit ? :D Hlavně to musí větrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soloist Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 to ja nevim ja jen jestli s tim nekdo nemel nejakej problem se zatizenim ze mu to treba pak kruplo ale to bych na to asi musel postavit televizi monitor snad vadit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoveShyness' Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Já na něm mám teda 24' , jestli nemáš nějakou velikou krávu tak problém snad nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 To je co za napad davat na konzolu monitor, pricom ma este aj nerovny kryt. Niekde v manualy to je pisane, ze je mozne na to pokladat veci? OMG, tu maju niektori napady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soloist Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 nemam mam snad 19 tak by to vadit podle me taky nemelo ....manual sem necetl proto se ptam tady proc to podle tebe vadi vzdyt je to v celku lehky a konzole pracuje porad stejne podle me to je jak kdyz si na video dam televizi mam to tak odjakziva a furt mi jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
soloist
Cau chtel jsem se zeptat jeslti nevadi kdyz si na xbox postavim treba monitor ...jestli to na to neni moc tezky nebo tak delal sem to takle s videem a dalsima prehravacema tak bych rekl ze by to vadit nemelo ale radsi se zeptam :) diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.