Fonziii Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Zdarec lidi...kdyz hraju nebo mam zapliho xboudu tak mi po nejakym casovym intervalu blikaj dokola diody...na 30s zase sviti jen jedna a po 30s zase zacnou blikat diody.Mozna blba otazka,ale nevim co to znamena.Diky za odpoved:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 mas vybity baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Aha..ale kdyz si dam dashboard tak mi to ukaze 2/4carek bo kolik tam je...ale jeste mam 2carky.Ale Diky jinak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Aha..ale kdyz si dam dashboard tak mi to ukaze 2/4carek bo kolik tam je...ale jeste mam 2carky.Ale Diky jinak:) Dyť jo už při 2 čárkách to má blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Ještě je vybitý nemáš ale jen tě to stále dokola upozornuje že je máš skoro vybitý, až budeš mít jednu čárku tak se ti ten joystick i někdy vypne nebo ti to hodi tu tabulku jako když zmáčkneš středové tlačítko (X) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fonziii
Zdarec lidi...kdyz hraju nebo mam zapliho xboudu tak mi po nejakym casovym intervalu blikaj dokola diody...na 30s zase sviti jen jedna a po 30s zase zacnou blikat diody.Mozna blba otazka,ale nevim co to znamena.Diky za odpoved:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.