Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakou televizku k ps3? DIKY

boda007

Otázka

Ahoj chci si koupit novou televizi k ps3 ale nevim je si plazmu nebo LCD?????.Cena by mela byt okola 15000vic bohuzel nemam.Kdyz jsem jen tak listoval tak mne zaujali ty to

http://lcd-televize.heureka.cz/lg-42lh4000/ (sice starsi model ale dobre funkce)

http://plazmove-televize.heureka.cz/samsung-ps50b430/specifikace/ (nema full hd a je to plazma)

Prosim vsechny o pomoc.Vyslechnu si vsechny nazory je si LCD nebo plazmu??? DEKUJU

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tak když už -tak jedině LEDku,a levnější řešení LCD,jít do plazmy je nesmysl-ta už má odzvoněno

prosimte a proc by mely mit plazmy odzvoneno? protoze se delaj ve vetsich uhloprickach? nebo protoze maji lepsi podani cerne a zobrazujou vic barev? nebo snad protoze maj lepsi odezvu? nevim, porad mi :) a ze maj vetsi spotrebu neberu, davno to neni pravda.. (vse mysleno oproti lcd)

Odkaz ke komentáři

• 0

Pravda. Jeste pred casem jsem byl zastancem LCD v boji lcd vs plazma.Ale jelikoz scenu trosku sleduji, Matzeek ma pravdu. Plazmy jsou dnes jiz minimalne na urovni LCD a v urcitych aspektech i lepsi. Ale LED je asi cesta do budoucna. Ovsem pokud nejsou money, tak i LCD kvalitni je urco dobra volba. Sam mam uz relativne dlouho Samsunga LE40A756 a nestezuju si ve spojeni s PS3.

Odkaz ke komentáři

• 0

no, muj nazor je nasledujici:

- pokud to chces jen a pouze na hrani her PS3, asi bych volil LCD

- pokud ale na tom chces sledovat televizi a filmy , at uz z ps3 nebo bd, tak bych volil plazmu.

i kdyz popravde asi ne tu co jsi vybral. sel bych jednoznacne do full hd. ale to uz bychom se mozna dostali mimo cenovou hladinu kterou jsi si urcil.

Odkaz ke komentáři

• 0

do patnacti se da sehnat treba tahle: http://www.pixmania.cz/cz/cz/3728256/art/panasonic/plazmovy-televizor-tx-p42.html?srcid=629&mctag=0566&gclid=CLvsjPeT3qACFQSRZgodp0Y9Ug

je to jen muj nazor, ale kdyz uz plazmu, tak panasonic.. preci jen vi co delaj

Odkaz ke komentáři

• 0

no hele, s tim vypalovanim to musis zvazit sam. samozrejme ze lcd je na tohle lepsi, nicmene v pdp to hrozi v nejakym extremnim pripade.

nikdo ti to nezaruci,ze se nikdy nic nevypali, ale plazmy maj nejake mechanismy jak tomu zabranit nebo to castecne eliminovat.

pokud chces 100% jistotu, protoze nevis, jestli budes hrat treba celej den, tak proste jdi do lcd.

k tomu neni vic co rict. resi se to tady i jinde porad dokola. vysledek je ze nazory jsou 50 na 50.

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj. už jsem to tu někde psal .. mam plazmu Panasonica P42S10E a i kdyz hraju cely den, tak se mi nikde nic nevypaluje ... nesmite mit nastaveny jas na max. apod. a pak se vam nic nestane. A navic plazmy Panasonicu jsou hodne odolne vuci vypalovani .... navic, ve stejne cenove kategorii ma ta plazma lepsi obraz nez lcd .. alespon dle meho oka :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ja bych bral LCD covece, ptz uz bylo nekde psano ze kdyz bys treba jel zavodni hru, tak se ti u plazmy do obrazovky vypali ten tvuj analog tachometr :D proste LCD jsou vhodnejsi pro konzole.

To je nesmysl. Dneska uz maji Plazmy posuv obrazu, ktery zaruci, ze se nic nikam nevypalí, tedy alespon ne tak jak povidas. To by se ti tam potom vypalovaly i loga TV, kdyz koukas treba na film 2 hodiny. Ja mam PS3ku již 2 a pul roku, prakticky co vysla a stejne dlouho i mene znamou znacku CHANGHONG Plazmu 107 uhlopricku HD 1080i, tedy ne uplne FullHD. Jeste nama ani posuv obrazu a slouzi mi naprosto perfektne. Zadne vypaleni se nekona a ze uz sem se na ni neco nahral :) . Doufam ze mi vydrzi nadale, ale zatim jsem naprosto spokojen. Kdo zavrhuje plazmu a uprednostnuje jednoznacne LCD ja jasnej amater. Dokonce se vsadim ze kvalitni PLAZMA je daleko hezci zazitek i obraz a navic bez spozdeni, nez LCD. Je to jen muj Amatersky nazor.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu