Blekota Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 zdravim dost ma hneva ze trosku - cca milimeter vytrcaju von dvierka na simku - proste ked prstom po tom prechadzam tak sa mi zadrhava o ostru hranu tych von trciacich dvierok.. nasilu to uz viac nejde zatlacit.. ma niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ne. Box na SIM-ku mi licuje perfektne.resp. nelicuje doslova,ale milimetr urcite nevyliza :) tipnul bych tak 1/10 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blekota Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 no ale citis prstom ked potom prejdes ostru hranu tych dvierok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Ostra hrana mozna, ale nic, co by vadilo. Pokud ti to ale vadi dost, ta krytka myslimze stoji okolo 200 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Blekota, me prijde, ze ty sis ten iPhone poridil vylozene proto abys na nem hledal jenom chyby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blekota
zdravim dost ma hneva ze trosku - cca milimeter vytrcaju von dvierka na simku - proste ked prstom po tom prechadzam tak sa mi zadrhava o ostru hranu tych von trciacich dvierok.. nasilu to uz viac nejde zatlacit..
ma niekto podobny problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.