Domi_CZ Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Má někdo zkušenosti s KB na PSN jestli to vůbec de s E kartou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pokud myslíš takovou tu kartu, kterou vlastně nemáš a je určena na platby po netu. Tak ti mohu říct, že je k ničemu. Nikde jí neberou :D. Já mám G2+ (platim 20kč/měs) a vždy opíšu číslo mastercard kreditky a jde to OK :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Ja taky, presne tak. az na to ze to neni kreditni karta ale debetni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Pokud myslíš takovou tu kartu, kterou vlastně nemáš a je určena na platby po netu. Tak ti mohu říct, že je k ničemu. Nikde jí neberou :D. Já mám G2+ (platim 20kč/měs) a vždy opíšu číslo mastercard kreditky a jde to OK :) a máš KB ? edit /// VYŘEŠENO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nakokko Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Ja mam mBank, bez poplatkov a pouzivam ho na vsetky platby online :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Domi_CZ
Má někdo zkušenosti s KB na PSN jestli to vůbec de s E kartou ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts