Fe-TeR Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Hra se velmi podobá hře Farmville, kterou určitě každý zná ze sociální sítě Facebook. Kompletní recenzi najdete na jablickar.cz :arrow: http://jablickar.cz/we-rule-novy-iphone-fenomen-podobny-farmville-z-facebooku/ APPSTORE - http://itunes.apple.com/cz/app/we-rule/id339274852?mt=8 Muj nick ve hre je "tokyno", a hraje to i moje máti, a ta má nick "slavinka". Takže si nás přidejte ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 cau dnes sem to stahl a pridal jsem si te i tvou matku. muj nick je danyCZ tak doufam ze prijmete me sousedstvi:)preju hodne zdaru a zabavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 mel bych jeste dotaz..k cemu je to obchodovani?treba kdyz u tebe kliknu na drevodilnu nebo na sici salon..co to dela?DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Môj nick v pluse je - ciclop659 .. Pridam si vás všetkých troch .. EDIT : Robia sa mi výstavby ( na farme - kukurica atď ) aj keď mám vypnutú hru ? napr. že dám zasadiť cibulu .. vypnem hru a za hodinu to zapnem a je to hotové ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 jo jo..vse se deje zavisle na realnem case takze vypnuti hry na to nema vliv..leda bys vypl mobil a to i tak by to mozna jelo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 jj dík .. aj keď som to už zistil :D .. Inak keď mi pri nejakej budove alebo pri čom , píše že - you must complete additional objectives to build this item .. Aké challenge mám urobiť ? E:/ Tak už som na to došiel .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nick : mefi hraju kdy se da:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Nick: chujax Add me! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Taky hraju.......muj nick je IvoryCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoCZ Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Taky hraju , můj nick je : Velushka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.