Fe-TeR Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 Hra se velmi podobá hře Farmville, kterou určitě každý zná ze sociální sítě Facebook. Kompletní recenzi najdete na jablickar.cz :arrow: http://jablickar.cz/we-rule-novy-iphone-fenomen-podobny-farmville-z-facebooku/ APPSTORE - http://itunes.apple.com/cz/app/we-rule/id339274852?mt=8 Muj nick ve hre je "tokyno", a hraje to i moje máti, a ta má nick "slavinka". Takže si nás přidejte ! Citovat
caesar Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 cau dnes sem to stahl a pridal jsem si te i tvou matku. muj nick je danyCZ tak doufam ze prijmete me sousedstvi:)preju hodne zdaru a zabavy Citovat
caesar Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 mel bych jeste dotaz..k cemu je to obchodovani?treba kdyz u tebe kliknu na drevodilnu nebo na sici salon..co to dela?DIK Citovat
DarkTemplar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 Môj nick v pluse je - ciclop659 .. Pridam si vás všetkých troch .. EDIT : Robia sa mi výstavby ( na farme - kukurica atď ) aj keď mám vypnutú hru ? napr. že dám zasadiť cibulu .. vypnem hru a za hodinu to zapnem a je to hotové ? Citovat
caesar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 jo jo..vse se deje zavisle na realnem case takze vypnuti hry na to nema vliv..leda bys vypl mobil a to i tak by to mozna jelo:D Citovat
DarkTemplar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 jj dík .. aj keď som to už zistil :D .. Inak keď mi pri nejakej budove alebo pri čom , píše že - you must complete additional objectives to build this item .. Aké challenge mám urobiť ? E:/ Tak už som na to došiel .. :D Citovat
†mefistos† Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 Nick : mefi hraju kdy se da:) Citovat
jonny18 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2010 Taky hraju.......muj nick je IvoryCZ Citovat
DavoCZ Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2010 Taky hraju , můj nick je : Velushka Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.