SyKySoft Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Ahoj, Měl bych dotaz... Mám hodně moc starý PC :D Windows XP/SP1 Processor: Intel Celeron 434MHz Ram: 224Mb :D :D No a Otázka zní: Nejdou mi přehrávat Videa (Lockerz, Youtube). [sekají se] Nevíte v čem je problém? Za Jakoukoli Odpověd, která mi pomůže dám THX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jednoduché. Máš prostě slabý PC. Prostě nestíhá procesor. Chtělo by to už novější železo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alex.net Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 jj v příspěvku nademnou má pravdu tvoje PC už je dinosaurus... :D a taky internet nesmíš mít nějak extra pomalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavel_Zvikl Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Ovladace na grafiku mozna jenom hadam zkus aktualizovat nebo je to fak uz dinosaurus jak rika ALEX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Slabej procesor... na YT prehrajes max. videa s nejmensi kvalitou. Pokud chces zvysit výkon, tak vypni ruzne efekty XPcek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jo, ten PC mám jen jako zálohu, protože se mi před několika dny rozbil Notebook :(. Jinak díky všem za rady. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SyKySoft
Ahoj,
Měl bych dotaz...
Mám hodně moc starý PC :D
Windows XP/SP1
Processor: Intel Celeron 434MHz
Ram: 224Mb :D :D
No a Otázka zní:
Nejdou mi přehrávat Videa (Lockerz, Youtube). [sekají se]
Nevíte v čem je problém?
Za Jakoukoli Odpověd, která mi pomůže dám THX.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.