Maverik Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdravím, kdo by jsi chtěl dát zápas online. Tak můj nick je MaverikCZ (FIFA 2010) klidně si mě přidejte do přátel a zapaříme proti sobě. Uvidíme se ve hře.... :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidmr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 na fifu musíš mít temten ovladač nebo stačí normálně ten puvodní ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtomas Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Staci ten zakladni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sataspatas Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 tak dal by nekdo fotbalek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Duben 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2010 Tak jsi mě přidej do přátel a třeba se někdy ve hře uvidíme... Stačí se podívat do přátel a když mě uvidíš online můžem hrát. Fifa se ovláda remotem + nunchak! Jakej máš nick na Online Fifa 2010? Já MaverikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TongueOFflame Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Maveriku muzem dat match uz sem si te pridal do pratel muj nick je Spluhy uvidime se ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Květen 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Ok dneska tam (snad) budu. Taky si tě přidám...Tak ve hře se uvidíme....... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TongueOFflame Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 JJ ok ae mam uz jinej nick CoLaPs :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Květen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Tak nevím ale já tě ani na jeden nick nemůžu najít. Asi dělám něco špatně. Jak ty jsi mě našel? Přímo ve Fifě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.