Putanek Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví zda jde hrat GH bez kytary ?? Viděl jsem video a tam měl borec jen nějakou násadku na WiiMote tak se chci zeptat jestli to jde hrat i s wiimotem nikoli s kytarou. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverik Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdarec, tak Guitar hero myslím, že bez kytary nepůjde. Jinak ta hra co cji viděl nebyla Guitar hero ale tato: http://espalwii.com/popstar_guitar_pal-fichas-2003.html a ta násada je tam taky vidět. Koupil jsem si tu násadu na Aukru a jde to sní hrát opravdu. Ale šlo by to hrát i bez ní. Kdyby jsi chtěl ještě něco vědět ohledně té násady tak napiš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Putanek
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví zda jde hrat GH bez kytary ?? Viděl jsem video a tam měl borec jen nějakou násadku na WiiMote tak se chci zeptat jestli to jde hrat i s wiimotem nikoli s kytarou. Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.