Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox Live Trial Code zdarma!!!

James XR

Recommended Posts

Zdravím, chtěl bych se podělit o stránku, kterou jsem našel na internetu a můžete na ní dostat zdarma na 2 dny Xbox Live Gold!!!

Na této stránce https://xbox.promo.eprize.com/tokenbase/?affiliate_id=stimuluspack napíšete mail a do ENTER CODE dáte MAPATHY, našel jsem to takto na internetu a funguje to a kod ihned uvidíte a zároven vám bude poslán na mail.

Nevím, kdy funkčnost končí, ale nejedná se o žádný generátor a podobné blbosti. Užívejte, dokud to bude možné :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

coooooooool :D

//jde to i vicekrat nebo jen jednou, jestli to jde vicekrat a natukam to 30 krat a kody si schovam a kazdy 2 den budu potvrzovat tak mam 60 dnu live gold?

Vickrat to asi nepujde udelal sem to jednou a pak uz mne to nepustilo takze si myslim ze NE...

pise to Sorry, you have reached the maximum number of redemptions. (Je nám líto, jste dosáhli maximálního počtu odkupy.)

leda to zkusit z ruznych pocitacu (treba ve skole :cheesygrin:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu