James XR Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdravím, chtěl bych se podělit o stránku, kterou jsem našel na internetu a můžete na ní dostat zdarma na 2 dny Xbox Live Gold!!! Na této stránce https://xbox.promo.eprize.com/tokenbase/?affiliate_id=stimuluspack napíšete mail a do ENTER CODE dáte MAPATHY, našel jsem to takto na internetu a funguje to a kod ihned uvidíte a zároven vám bude poslán na mail. Nevím, kdy funkčnost končí, ale nejedná se o žádný generátor a podobné blbosti. Užívejte, dokud to bude možné :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 coooooooool :D //jde to i vicekrat nebo jen jednou, jestli to jde vicekrat a natukam to 30 krat a kody si schovam a kazdy 2 den budu potvrzovat tak mam 60 dnu live gold? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 coooooooool :D//jde to i vicekrat nebo jen jednou, jestli to jde vicekrat a natukam to 30 krat a kody si schovam a kazdy 2 den budu potvrzovat tak mam 60 dnu live gold? Vickrat to asi nepujde udelal sem to jednou a pak uz mne to nepustilo takze si myslim ze NE... pise to Sorry, you have reached the maximum number of redemptions. (Je nám líto, jste dosáhli maximálního počtu odkupy.) leda to zkusit z ruznych pocitacu (treba ve skole :cheesygrin:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 to je skoda-promenliva ip se sikne vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 A je to podle IP Adresy nebo podle MAC ad. ??? Jinak ta promenliva se většinou nazývá dynamická :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 to je uplne jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jAK TO FUNGUJE NA MICROSOFTU ?? když si koupim třeba 2 kupony měsíční a zadám je nastejno tak to budou brát jako 2 měsíce nebo jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 nefunguje ... má vůbec někdo odzkoušený aspon jeden kod? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 nefunguje ... má vůbec někdo odzkoušený aspon jeden kod? :) Ja to odzkousene nemam jenom sem to tam zadal a vyjel mi kod ale pokud se stim nejde prihlasit tak to sem prosim napiste abych zbytecne netahal net do jine mistnosti DEKUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Ja to odzkousene nemam jenom sem to tam zadal a vyjel mi kod ale pokud se stim nejde prihlasit tak to sem prosim napiste abych zbytecne netahal net do jine mistnosti DEKUJI zkoušel jsem a kod mi to nebere at už na xku nebo na pc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Mě fungovali již dva kódy, na jednu IP lze vygenerovat pouze jeden, a kódy musíte zadávat do Xka do Redeem Code, jinde to nejde... Nevím, jaktože to někomu nejde, ale mám US account a 2 ze 2 kódů mi bez problémů šli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMattLupen21 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jsste mam otazku od kdy se pocitaji ty dva dny od vygenerovani ci od zadani na LIVE..DIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jsste mam otazku od kdy se pocitaji ty dva dny od vygenerovani ci od zadani na LIVE..DIK Od zadání na Live... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 píšu tam MAPATHY ale nefacha to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 když to zadám v pc, tak to napíše že je kod už použitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 když to zadám v pc, tak to napíše že je kod už použitý. kousek výš je napsáno že se to má použít pouze v xboxu ... (i když to na stránce píšou že to jde v pc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 napřed jsem to zkoušel v xku ale bez úspěchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 napřed jsem to zkoušel v xku ale bez úspěchu. nápodobně ... jinak máš už nějakýho oktivovanýho golda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj, mám. chtěl jsem to pro syna, má svůj účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj, mám. chtěl jsem to pro syna, má svůj účet. aha takže si to zkoušel na učtu který gold nemá jo? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Mě to jde, nevím, proč vám ne... Už jsem si odtam vzal více kodu z ruzných IP adres a vždy mi všechny jeli, zadávál jsem je v Xboxu... A Gold mít nesmít, funguje to jen u Silver účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Mě to jde, nevím, proč vám ne... Už jsem si odtam vzal více kodu z ruzných IP adres a vždy mi všechny jeli, zadávál jsem je v Xboxu... A Gold mít nesmít, funguje to jen u Silver účtu. jo přesně to jsme ted zjistil až mi vypršel gold :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 30.3. (Před 6 dny) Hello, Here is your free 2-day Gold Pass: .. Už šiesty deň a stále ten gold funguje... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 heslo MAPATHY už nefunguje 30.3. (Před 6 dny)Hello, Here is your free 2-day Gold Pass: .. Už šiesty deň a stále ten gold funguje... :D myslíš aktivovaný? :blink: mebp jen kod? ten ti nikdo nevezme :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Samozrejme že aktivovane.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts