kukino19 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 ja hry vzdycky stejne vypaluju a jedou mi ... tedka jsem stahl LOST na wawe 2 (ja vsechny hry mam wawe 3, tak jsem lost predelal na wawe 3) hru jsem vypalil a jak jsem ji strcil do xboxu ukazala se mi tam ikonka xbox360 (pripadalo mi to jako vy to bylo video nebo co...) Nevite co s tim je ???????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Kto ti kazal hru s wave2 patchovat na wave3? OMG, patchuju sa vyssie na nizsie :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 LOST máš wave 2, že? Patchovat nahoru je nesmyslný, vypal to bez patche ... před tim ještě udělej kontrolu přes abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino19 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 a jak se patchuje bez patche ?? ja to delam pres .... 360Waves Patcher A stejne proc i tohle nejede, kdyz vsechno ostatni na WAWE 3 mi jede ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 a jak se patchuje bez patche ??ja to delam pres .... 360Waves Patcher A stejne proc i tohle nejede, kdyz vsechno ostatni na WAWE 3 mi jede ??? Ked je hra s wave2, tak sa nepatchuje! Pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Neoatchuj, nic s tim nedělej, jenom to vypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kukino19 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 tak to tedka z 3 dat spatky na 2 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 tak to tedka z 3 dat spatky na 2 ??? nemas uz povodne iso, bez patchnutia??? tak smola, tahat znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 nemas uz povodne iso, bez patchnutia??? tak smola, tahat znova... Nebo si vytvoří z disku image, a ten opraví pomocí Abgx. Proč tahat znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tím programem 360WavesPatcher můžeš převádět jak na vyšší , tak i na nižší kolikrát chceš . V podstatě se z .isa smaže wave a nahraje se jiná.Takže to , co jsi opatchoval na wave 3 znova dej do 360Wavespatcheru a přepatchuj na wave 2 zpět . Funguje to - já to tak dělám stále . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kukino19
ja hry vzdycky stejne vypaluju a jedou mi ...
tedka jsem stahl LOST na wawe 2
(ja vsechny hry mam wawe 3, tak jsem lost predelal na wawe 3)
hru jsem vypalil a jak jsem ji strcil do xboxu ukazala se mi tam ikonka xbox360 (pripadalo mi to jako vy to bylo video nebo co...)
Nevite co s tim je ???????????,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.