tinin Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdarec vsichni, nevite o nejakem zpusobu jak se v Call of Duty: World at War dostat do 10 prestige? Mam namysli nejaky glitch nebo neco takoveho. Asi jste uz videli video ze kdyz ses 65, das prestige, pak vypojis ethernet a zase zapojis, zapnes PS3 a jsi 65 dalsi prestige. Jenze nekteri lidi rikaji ze uz to v dnesni dobe nefunguje. Prilozim odkaz na to video, budu vdecny za vsechny odpovedi. P.S. A jestli si myslite ze jsem nejaky vypatlanec, ktery je liny chodit do prestige :D, tak to neni pravda, protoze jsem si ji uz uzil na jine konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Sry za OT jak pišeš že nejseš vypatlanec tak seš desátou si neměl na xku furt si za náma lezl.měl si pak tak 4 max. než si dostal banana . ten glitch funguje nefunguje na xku na PS3 ještě patchlej nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Tys tu chybel, ale jak chces, doufej ze funguje....a nemej sracky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 hmm...tak ten glitch nefunguje :( nevi nekdo o jinem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Tynyn na to jsou updaty to už neřeš prostě musíš hrát kdyby jsi měl mw2 tak tam to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Asi se na to vybodnu, MW2 mam, ale je to totalni kravina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 já to zkoušel :-D a nejde .... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.