Tomm1468624779 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jakej díl z těchto her je lepší? Pište plusy a mínusy, nebo mi doporučte nějakou závodní hru : ) Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 dominator !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 legends je jednoznacne lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Každej napíše něco jinýho tak si vyber. :D Mě osobně tahle hra nijak nebaví, Motor Storm Rulez. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 motorstorm je nejlepši no ale chtel bych vedet vcem je lepši Legend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street... Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Nevim, oba díly mě celkem bavily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 OMG tak si je asi stahni vsechny ne? A jestli mas FW 6.20 tak mas smulu ale obe hry dneska soji kolem 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 osobne me taky legends bavily mnohem vic. Nevim cim to bylo ale dominator uz na me nezapusobil tak moc....a byly tam docela divny ty zavodni mody nektery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 RaZzeR: to vypadá dobře ta hra - , zkusim díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jurasek32.: proč bych si je měl všechny stahovat? Ty rači nepiš...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jinak děkuji všem za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jurasek32.: proč bych si je měl všechny stahovat? Ty rači nepiš...! Ty voe 16 prizpevku a uz to má svuj názor. :D Copak tobe se nelíbí moje rada? Co je na tom tak tezkeho dat stahovat 2 soubory o celkove velikosti 1GB? A kdyz uz pises po jedne vete tak davej aspon Edit !! Jinak pokuta za 3 post. OMFG on pise jak bubak a me neco rika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Aspoň napíšu příspěvek se "s" a né se "z" :D a neupravuj to! :P, jojo dejte mi pokutuu rychlee :D to fakt žeru :P OMFG :D, aby jsi z toho neomdlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Na facebooku sem se o tobe docetl ze je ti 12. Inteligence odpovida! PS. S malejma detma se nehádám. :D Tak zatím pochcánku. + Tohle tema uz tady je kdyby ses lip koukal http://console-forum.net/showthread.php?t=41201. Nerikam to casto ale vzhledem k tomu ze uz tady jedno tema je (se stejnym nazvem). Asi bych tohle Locknul! Já tohle slovo fakt nemam rad ale je to tak jedno take tema uz tu je :D A sem zastáncem toho ze každý by si mel rict o lock tematu sam ale. Na co 2 na chlup stejne topicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 na facebooku? Hm pošli mi link to mě zajímá, jestli jsem to já :D 12 mi teda rozhodně není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jo a ještě, aby jsi věděl tak neptal jsem se jen na ty hry ale taky, aby mi doporučili nějaký zavodní hry, to je rozdíl.. kapišto? :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Aha a jak se jmenuje tema? Burnout Legends VS Burnout Dominator Tak taky nejeb ty sve sracky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Aha a jak se jmenuje tema?Burnout Legends VS Burnout Dominator Tak taky nejeb ty sve sracky. hale hochu zklidni se s těma slovama, název je jinej no, ale popis ne... nebudu se tady s tebou hádat až do zítřka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedoN Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 sosni si Legends ,podle mě jsou lepčí :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 hale hochu zklidni se s těma slovama, název je jinej no, ale popis ne... nebudu se tady s tebou hádat až do zítřka... To je pěkné ale snad má nadpis vypovíat o tom co je v popisu ne? A proč se se mnou nemůžeš hádat až do zitra? Páč budeš muset jít spát miminko ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 To je pěkné ale snad má nadpis vypovíat o tom co je v popisu ne?A proč se se mnou nemůžeš hádat až do zitra? Páč budeš muset jít spát miminko ? :D protože mám v plánu i jiné věci a né jen sedět u kompu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 :D ? Kdo má něco v plánu ve Čtvrtek večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 sosni si Legends ,podle mě jsou lepčí :P Díky :) a díky taky všem(kromě Juraska32.) moc mi to pomohlo. Takže lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tokovej Off topic a tomm tady existuje tlačítko THANKS je pod avatarem .... jinak mě se zdá lepší dominator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm1468624779 Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tokovej Off topic a tomm tady existuje tlačítko THANKS je pod avatarem .... jinak mě se zdá lepší dominator jj, taky jsem jim je dal i tobě,.. to je jedno ne? Prostě díky všem(kromě tamtoho :) ) a už lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.