Bios Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 dobrý den mám problém dnes mi na psp praskl displey ale kdyz pustim psp tak nejede znelka nic ale svítí zelená kontrolka je psp vůbec funkční ..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 sundej predni kryt a koukni na základku mozna to vihodilo neakej kontakt nebo se tam neco nalomilo promacklo atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luckx13 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 a objednej si jinej display:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bios Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Opravdu skvělé rady :)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 a co bys chtěl jiného ???? vyzkoušej jiný displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bios
dobrý den mám problém dnes mi na psp praskl displey ale kdyz pustim psp tak nejede znelka nic ale svítí zelená kontrolka je psp vůbec funkční ..?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.