valdoDK Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 cafte pls. je neco co sa moze vymazat vo flash aby som mal viac pamete? jasne poznam programy ale nece sa mi to robit cez ne tak sa pytam takto ze je ina moznost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 nie. nič sa nesmie mazať. moze sa len nahrádzať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 jj, nejznamejsi nahrazovani je myschoov font trick, kdy uvolnis cca 2mb.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 cafte pls. je neco co sa moze vymazat vo flash aby som mal viac pamete? jasne poznam programy ale nece sa mi to robit cez ne tak sa pytam takto ze je ina moznost?udelej to pres flash agent nebo nahrad dva soubory ve slozce font..ti je kdyztak poslu..ale flash agent je jistejsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valdoDK
cafte pls. je neco co sa moze vymazat vo flash aby som mal viac pamete? jasne poznam programy ale nece sa mi to robit cez ne tak sa pytam takto ze je ina moznost?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts