hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Píšu za kamaráda : Budu si kupovat iPhone 3GS 32GB od Vodafone uplně nový se zárukou, jak poznám jestli jde udělat JB??? Popřípadě vysvětlete mi jak vše zjistim atd... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Pochybuju, ze by jsi v nem mel starej bootROM - Vodafone nebude mit na skladu telefon, kterej se vyrobil pred zarim minuleho roku. Tzn, ze jailbreak pujde jen tethered. Ted se to deli na dve moznosti - FW 3.1.2, v nemz JB pujde a FW 3.1.3, ve kterem nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Pochybuju, ze by jsi v nem mel starej bootROM - Vodafone nebude mit na skladu telefon, kterej se vyrobil pred zarim minuleho roku. Tzn, ze jailbreak pujde jen tethered.Ted se to deli na dve moznosti - FW 3.1.2, v nemz JB pujde a FW 3.1.3, ve kterem nepujde. A když narazim zrovna na kus s FW 3.1.3 ve kterém tak musím kupovat hry a aplikace??? Všechno ostatní jede normálně??? a když budu mít ten tethered jailbreak tak při každém vypnutí iphonu musim po zapnutí udělat přes PC znova JB ale data mi v iphonu zůstanou? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Tethered jailbreak: What does 'tethered jailbreak' mean?Tethered means that the jailbreak needs to be reapplied every time you power down your iPod touch 3G. If you let the battery run to zero or restart your iPod touch then you will need to reapply the jailbreak by connecting to your computer (tethering) and running blackra1n again. Ano, aplikace budes muset kupovat a vse ostatni ti pujde normalne. (az na vyjimku aplikace z cydie, ale to je ti snad jasne ;)) Ja myslim, ze tethered JB neni takovej problem, kdyz jsi nekde v blizkosti elekricke site a nezapomenes si ho nabit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Tethered jailbreak:Ano, aplikace budes muset kupovat a vse ostatni ti pujde normalne. (az na vyjimku aplikace z cydie, ale to je ti snad jasne ;)) Ja myslim, ze tethered JB neni takovej problem, kdyz jsi nekde v blizkosti elekricke site a nezapomenes si ho nabit. Tak já jsem typ člověka co nabíjí mobil každou noc když má možnost a jak je na tom iPhone 3GS s výdrží baterie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 A ještě mám dotaz když mám ten Tethered JB tak když se mi nečekaně vypne iPhone a když ho zapnu pude normálně akorát bez JB nebo nepude vůbec?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=69302 nebo http://cs.wikipedia.org/wiki/IPhone Ale ty cisla ber s rezervou. ;) (napr. 2G nevydrzi 7 hodin videa - ale je pravda, ze telefon uz je trosku starsi) Edit: Nepujde vubec, zobrazi se na displeji kabel s iTunes - re-jailbreaknes a vse by melo byt OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Kolik stojej aplikace a hry ??? a platí se to jak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Google ti asi nic nerika, co? ;) Kupuje se pres iTunes (http://www.apple.com/itunes/ ), cena je ruzna. Plati se kreditkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Google ti asi nic nerika, co? ;)Kupuje se pres iTunes (http://www.apple.com/itunes/ ), cena je ruzna. Plati se kreditkou. Ty hry jako stojej normálně třeba Playman necelých 25,-kč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 ano, je to k nevire, ale ano :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 ano, je to k nevire, ale ano :) tjn, je to fakt k nevíře že stojej tak málo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 no. napr. CoD Zombies stojí 7,99€ a taký Doodle Jump 0,79€ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hafhaf
Píšu za kamaráda : Budu si kupovat iPhone 3GS 32GB od Vodafone uplně nový se zárukou, jak poznám jestli jde udělat JB??? Popřípadě vysvětlete mi jak vše zjistim atd... Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.