pepek Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 nevite kde u nas koupim original UMD s hudbou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 nevite kde u nas koupim original UMD s hudbounikde jsem to nikdy v žádným shopu neviděl....ale můžu se mýlit......podle mě se na UMD hudba nevydává (zatím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 nevite kde u nas koupim original UMD s hudbounikde jsem to nikdy v žádným shopu neviděl....ale můžu se mýlit......podle mě se na UMD hudba nevydává (zatím)maj to na yourpsp.com ale tady v cechach se to neobjevilo mozna kecam:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Ne ne v čechách to neni jedině těch pát video klipů na demo disku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Ale dá se koupit třeba video z koncertu REDHOTŮ nebo tak...Normálně UMD DISK ale není na něm fiilm ale koncert... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 Ale dá se koupit třeba video z koncertu REDHOTŮ nebo tak...Normálně UMD DISK ale není na něm fiilm ale koncert... a kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červenec 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2006 To by me taky zajimalo kde nikdesem to totiz zatim nevidel a jinak stejne by to stalo 800,- a to se mi tolik za to fakt nechce davat :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepek
nevite kde u nas koupim original UMD s hudbou
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts