Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

VSH menu-ob řádek


Hans99

Otázka

Zdravím, koupil jsem prckovi PSP 3004, dal jsem mu tam 5.03 GEN C. Vše v poho, ale asi nějak vlezl do VSH menu a trochu to tam pomastil. Průser je v tom, že jakmile se dostanu do VSH menu, tak se můžu šipkama pohybovat jen po první, třetí, páté, sedmé položce, prostě to skáče ob jeden řádek, čili do třeba recovery menu se vůbec nedostanu, vždy to skočí pod. Nevíte co s tím, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud tomu dobře rozumím, tak to mám nastavit ve VSH menu, ale nastavím jen CPU CLOCK GAME, CPU CLOCK XMB mi to přeskočí a je tam pořád hodnota 100/50. Ikdyž nastavím CPU CLOCK GAME na default, tak se nic neděje a ve VSH menu se pořád pohybuju ob řádek, čili můžu měnit jen hodnoty u GAME CATEGORY, CPU CLOCK GAME, UMD ISO MODE, SHUTDOWN DEVICE a REBOOT DEVICE. Nikam jinam mě to nepustí. AJAJAJ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak to je dost špatný :D, u CPU Clock má být default, jak jsem říkal ...

Musim se přiznat, že s PSP už tolik nepracuju, takže mě kdyžtak opravte :). Zmáčkni select a potom tlačítko L + R + čtvereček, mačkej dokud se tam nenastaví Recovery menu, nahod ho, potom skoč do configuration a u CPU CLOCK in XMB nastav default.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Táááákže, včera jsem tam zkoušel fouknout ULTIMATE VSH MENU a pořád se mi ne a ne zobrazit. Teď jsem to píchl nabíjet a ono na mě vyskočilo parádní Ultimate vsh menu, kde jde nastavit úplně vše. Vypadá, že to zase fachčí jak má. Mohlo to být tím, že baterka byla dost low? Mladej říkal, že se mu to total vybilo a potom se mu začaly sekat hry atd. Když jsem vlezl do vsh menu, bylo to tam dost přeházené, ale bůhví, co s tím dělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu