Pit-Bull Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Ahoj chtel bych se zeptat kdo tady hraje Dead or Leave Paradise :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 No chvíli sem to zkoušel, nevim co si o tom myslet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 [Aprílový zápisek] DOA Paradise masím od rána. Naprostá pecka. A to jsem od toho nic nečekal. Stačí však chvílí hrát, nakoupit dárky, rozdat je a jít do akce. Samo, kupte si foťák a video. Kameru berte jedině s nočním režimem. Za noční fotky vám zaplatí nejvíc. Pak je na vás, co si pořídíte. Já investoval do mrtě vymazlený jachty. Jedna spoře oblečená kočanda vedle druhý. Rozhodně si zajděte do sauny. Island race a beach volej taky nejsou k zahozeni. Grafika trochu skřípe, zábava tutová. Pokud by vám cokoliv z hry nešlo, klidně napište, rád vám odpovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoby1468622628 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 ja jsem to hrál tak hodinu ale vubec me to nebavylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stmisa Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ahoj, nebyl by někdo tak ochotný a mohl by sem napsat návod na tuhle hru? Hlavně jaký je princip co musítě dělat atd... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ahoj lufa koukam ze si do toho zazranej taky jsem to hral a co si o tom myslim?? no grafika docela good a hratelnost ujde celkove docela dobra hra ! PS: a tam je taky sauna?? :D to ani nevim :D a co je dobra? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stmisa Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 No pokud mi nic v této hře neuniklo, tak jde vlastně jen o plážový vollejbal, kdy můžem měnit holkám plavky je to tak? Nic jiného se zde dělat nedá že? Teda krom focení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.