Fonziii Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Cus...chci si stahnout nejake demo z xbox live,konkretne cod:waw a kdyz dam download tam mi to napise neco jako isnt this item not you current localition bo tak neco uz si nepamatuju.Nevim proc.Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaweiCz Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 to znamena ze to nepodporuje zem na kterou ses zaregistroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 aha...takze to nejak nejde udelat,rad bych si to cod zahral :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 aha...takze to nejak nejde udelat,rad bych si to cod zahral :( A preco si hru nekupis? To si v deme co chces zahrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Já si teda taky rači zahraju demo když je možnost než koupim plnou. Musíš si změnit ip adresu tady je to popsaný http://console-forum.net/showthread.php?t=58824 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Já si teda taky rači zahraju demo když je možnost než koupim plnou.M http://console-forum.net/showthread.php?t=58824 Ale CoD 5 nie je len taka smejdacka hra...vlastne uz cela seria nebola smejdacka a hodnotenia nema 5/10 - staci popozerat. Keby si chcel vyskusat nejaku uplne novu, este nekomentovanu hru - demo, ale CoD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fonziii Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Freeze Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fonziii
Cus...chci si stahnout nejake demo z xbox live,konkretne cod:waw a kdyz dam download tam mi to napise neco jako isnt this item not you current localition bo tak neco uz si nepamatuju.Nevim proc.Diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.