Davee Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Zdravím, chtěl bych si vyměnit R a L tlačítka za barevná... Kdybych odšrouboval přední kryt, tk bych nějak musel vyndat joystick... Nevím, jestli i u slimka 2006 jde ten joystick tk lehce vytáhnout... Prosím poraďte, jestli máte zkušenosti... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Tk u slimka ta hlavička joysticku projde tim krytem ale ten kryt pořád někde drží a já nwm na čem :( Odšrouboval jsem šroubky pod baterkou ( 2 tam jsou ), na dolní straně (1) na horní straně (2) a na druhé straně od baterky ( na druhé straně od UMD mechaniky než je baterka ) (2 šrouby) a ten kryt pořád někde drží, už nwm co... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 na straně jak je baterka tak je takovej háček na přednim krytu nad tlačítkem power prostě povitáhni a kdyžtak ho přimáčkni šroubováčkem ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Jojo, dík už to mám...jenom jsem s tam díval abych věděl, do čeho jdu? ještě nikdy jsem v tom nic nedělal... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Jojo, dík už to mám...jenom jsem s tam díval abych věděl, do čeho jdu? ještě nikdy jsem v tom nic nedělal... ;) hlavně nebuď zbrklej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 njn a musim si koupit lepší šroubovák, nebo si ty šroubky totálně vyžvejkám.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hafhaf Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 u baterky někdy bívají 3 šroubky pod záruční plombou !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 mám tam 2, musel jsem strhnout tu nálepku.... :( PSP jsem koupil na prodejher tm jsou tkový dementi že bych to pspčko tm snad ani nedal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.