Davee Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 Zdravím, chtěl bych si vyměnit R a L tlačítka za barevná... Kdybych odšrouboval přední kryt, tk bych nějak musel vyndat joystick... Nevím, jestli i u slimka 2006 jde ten joystick tk lehce vytáhnout... Prosím poraďte, jestli máte zkušenosti... :roll: Citovat
Davee Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 Tk u slimka ta hlavička joysticku projde tim krytem ale ten kryt pořád někde drží a já nwm na čem :( Odšrouboval jsem šroubky pod baterkou ( 2 tam jsou ), na dolní straně (1) na horní straně (2) a na druhé straně od baterky ( na druhé straně od UMD mechaniky než je baterka ) (2 šrouby) a ten kryt pořád někde drží, už nwm co... :( Citovat
rygi Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 na straně jak je baterka tak je takovej háček na přednim krytu nad tlačítkem power prostě povitáhni a kdyžtak ho přimáčkni šroubováčkem ;-) Citovat
Davee Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 Jojo, dík už to mám...jenom jsem s tam díval abych věděl, do čeho jdu? ještě nikdy jsem v tom nic nedělal... ;) Citovat
rygi Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 31, 2010 Jojo, dík už to mám...jenom jsem s tam díval abych věděl, do čeho jdu? ještě nikdy jsem v tom nic nedělal... ;) hlavně nebuď zbrklej ;-) Citovat
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 njn a musim si koupit lepší šroubovák, nebo si ty šroubky totálně vyžvejkám.. :( Citovat
hafhaf Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 u baterky někdy bívají 3 šroubky pod záruční plombou !! Citovat
Davee Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 mám tam 2, musel jsem strhnout tu nálepku.... :( PSP jsem koupil na prodejher tm jsou tkový dementi že bych to pspčko tm snad ani nedal :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.