SyKySoft Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Ahoj, Dnes mi poštou přišla PS2 FAT SCPH:50003, kterou jsem koupil jako Nefunkční (Nenačítá CD/DVD). Po rozebrání této Konzole, jsem se dostal až k Laseru DVD Mechaniky. V návodech jak opravit PS2 píšou, že mám vyčistit Laser a Něaké bílé kolečko pootáčet cca o 2 Stupně. Ale v DVD mechanice žádné takové kolečko není. :( . Otázka zní: Je vůbec v Modelu SCPH:50003 Něaké bílé kolečko pro nastavování výšky Laseru? Jak Opravit tuto PS2? Za Odpovědi dám THX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Prosím poradí někdo?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamates Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 hej tak to ti synku neporadim skus se podivat na youtube nebo tak neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 sry za O.T. ale proč sem píšeš když neradíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 on poradil at jde na YouTube.... nevím zkus to vyčistit a hledej jinak ti nepomůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Jo a ještě... Nevíte jak poznám že je Laser v Čudu? Vyřešeno!! Zakopl jsem o kábel od Ovladače... PS2ka se proletěla 1Metr vzduchem, a už to funguje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts