kellov Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ahoj, když spustím PSP tak normálně najede, ale když chci spustit ChickHEN tak se to sekne a vypne, zkoušel jsem to asi 20× a ani jednou to nešlo. Může mi někdo poradit co s tím? k. (PSP Slim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Co třeba najít něco o chickhenu, případně jestli by ti tam nešel MHUspeed....speed je spolehlivější... Mě taky chickhen nešel a pak jsem zkusil MHUspeed a je to v pohodě... - Tady to je: MHUspeed+GEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Je nestabilní, takže to usíš zkoušet ... - Tady to je: MHUspeed+GEN Normální člověk to nahodí http://console-forum.net/showthread.php?t=75518 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kellov Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 takže mám teď smazat všechny ty programy co tam mám teď a nainstalovat tam ten MHUspeed+GEN? postupoval jsem podle postupu a dělá to to stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Čtes ? Píšu, že je to nestabilní = zkoušet víckrát. V topicu na chickhen jsou různé způsoby jak to nahodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kellov Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 teď jsem to vyzkoušel asi 4x, zkusím ještě párkrát tedy DĚKUJI ZA RADY, UŽ TO JDE :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Já mám na flashování trik. (Asi nikde sem se o tomhle nedocetl) Mám slozku mhu.. a počkám az se v pravo dole oběví OPTIONS A jen co se to oběví tak počítám pomalu do 4 a pak zmáčknu X A jedu po obrázcích a pak to preskočí a dají se hrát ilegal hry. (ISO,CSO) Flashuju na 2GB kartě a někdy na poprvý. Tu 512mb my rozkousl pes. Ale uz je to ok Ale raci dej defalut settings (vrátí to PSP do normálního stavu pokaždé když na PSP spoustíš neco nelegálního tak s tím nastavením hejbnes a tímhle se to spraví) Je to v settings! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jen tak mimochodem, nahození chickhenu neni žádnej flash .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jj ale na 2 GB karte je nestabilní :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Víc stabilnější než na 8GB .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 hele o co se snažíš? Nedělej ze mě furt debila :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cross94 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 ja mam td chickhen na 8gb karte a nahazuju ho na 1. pokus, jedine kdyz jsem to tam hodil poprve tak to bylo az na asi 5pokus ale ted i na ty 8gb karte to jede nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kellov
Ahoj,
když spustím PSP tak normálně najede, ale když chci spustit ChickHEN tak se to sekne a vypne, zkoušel jsem to asi 20× a ani jednou to nešlo. Může mi někdo poradit co s tím?
k.
(PSP Slim)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts