zip545 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Zdravím Mám psp fat 5.50 gen-D3 a procesor na 333mhz Problém je že: I při hře offline se hra dost seká,nejvíc třeba při přímích kopech nebo když jsem u brány,hra je jakoby o půlku pomalejší ,a při hře online bych typoval že mám tak ca 15 fps,navíc když vyhraju zápas tak se vypne celé psp. Nemám žádny rip či podobně (hra zabírá 1.20 gb , ISO ) Napadá vás čím to je?Nebo je opravdu tak náročná že psp nestíhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JyRyK Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Zkus sehnat jiný ISO.. Mě žádné ISO (FIFA 10) PSP nerozjede jen CSO.. tak zkus sehnat jiný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals1468623988 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Při online hře záleží hodně na připojení, ale že ti to nejde i při offline je divný Jinak zkus jiný iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoNeL Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 no.. skus sehnat .cso me to soubory iso taky nekdy delaj..:) rikam skus sehnat CSO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.