Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Win7 64bit Problém s CoD6 apod.

Len

Otázka

čau,potřeboval bych poradit ohledně jednoho mého problému jedná se o to že postě CoD6 hraju tak max 30 min a celý komp se mi uplně vypne ovladeča mám všechny mám i nejnovější directy ale pořád nic moje sestava je

4GB RAM

Procesor:AMD Athlon 64X2 Dual Core Procesor 5200+ 2,7Ghz

HDD:250GB

koukal jsem se i na stranky kde zjístím jestli mi to ten komp rozjede a vše splňuji kdysi mi to na xp šlapalo skvělé nevím jestli je to tím že mám pouze 32bit a používám 64bit nevím v těhdle věcech se až nevyznám kamarád mi řekl že to je jedno takže bych rád nějakou odpověd Děkuji předem:bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ja taky nemam origo a cod jede ok spis zkus stahnout od nekud jinud a znova nainstalovat nebo se podivej na teploty pc ;-)

noo teploty CPU/1.Jadro když hraju tak až 100 a CPU/2.Jadro kolem 80-85 typlotama to asik bude mno:bash:

a jinak ostatní teploty v normě max tam vidím 65

Odkaz ke komentáři

• 0
noo teploty CPU/1.Jadro když hraju tak až 100 a CPU/2.Jadro kolem 80-85 typlotama to asik bude mno:bash:

a jinak ostatní teploty v normě max tam vidím 65

to bude teplotou protože podobný problém měl kámoš. Když jsme něco hráli po cca půl hodině se vypl komp

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu