hafhaf Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 iPhone 3GS jde zapnout jen se SIM kartou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jako kazdej iPhone jde zapnout i bez simky, ale na zacatku si musis telefon se simkou aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jako kazdej iPhone jde zapnout i bez simky, ale na zacatku si musis telefon se simkou aktivovat. můžete mi prosím napsat co mám dělat jak dám do iphonu simkartu?? jak aktivovat atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Co takhle využít manuál ? Neni tam jen tak .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hafhaf Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Co takhle využít manuál ? Neni tam jen tak .. omlouvám se ale já ho ještě nemám proto se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Až ho budeš mít, tak si to přečteš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boyjmn Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Dobre ty :) Až ho budeš mít, tak si to přečteš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Manual > http://www.google.cz/search?q=iphone+3gs+guide&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=cs&client=safari&redir_esc=&ei=taS1S9G9MKTqnAOtuPw_ :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hafhaf
iPhone 3GS jde zapnout jen se SIM kartou??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.