Farky Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Hledám někoho kdo by se ujmul těchto stránek: http://lionel-messi.webnode.cz/ Pokud máte zájem pište PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 ja bych to klidne zkusil(barca je nej tym a messi je muj vzor..) ale nikdy jsem zadne stranky nespravoval takze nwm nwm jak by to nakonec vypadalo...XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 hlavně když na to budeš mít čas a chuť nic víc nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 ok cas teda nwm jestli dvakrat hodne ale chut mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 blbý, že ste se mi ozvali dva, takže teď nwm komu to mám dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 hej kamo klidne to prenechej tomu druhymu.....ja jsem v poho fakt hodne se o barcelonu a hlavne messiho zajimam ale asi bych na to spravovani stranek nemel tolik casu a je to taky trochu odpovednost...zatim cus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 REFRESH ještě stále hledám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 No hele nevim jestli ta stránka má cenu,nemá to budoucnost.Je to dělané přes free doménu a free hosting/redakční systém.Nemá to žádnou Seo optimalizaci a tudíž ani pozici ve vyhledávačích.Mě osobně se stránka líbí,ale za 10 minut vytvoří každej trouba :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 No hele nevim jestli ta stránka má cenu,nemá to budoucnost.Je to dělané přes free doménu a free hosting/redakční systém.Nemá to žádnou Seo optimalizaci a tudíž ani pozici ve vyhledávačích.Mě osobně se stránka líbí,ale za 10 minut vytvoří každej trouba :-( chytrák :):D:D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.