ScateR Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ciao lidi existuje icq psp?? aby to melo funkce icq a melo to hlavne zvuky kdyz mi nekdo napise?? ebuddy.com znam ale shanim neco co me upozorni ze mi nekdo napsal tonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Neexistuje. Leda afkim, ale ten jede jen na cfw a nejsem si jisty, zda ma upozorneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScateR Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Neexistuje. Leda afkim, ale ten jede jen na cfw a nejsem si jisty, zda ma upozorneni. to taky znam to taky nema upozorneni no.. a pises se s nim pekne na nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 jj nejlepší je ebuddy.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Jeste mne napadlo emulovat Jimm pres j2me emulator. Ale fakt nevim, zda to umi prehravat zvuky a jak moc dobre to funguje. Je to pouze napad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 přes ebuddy.com jde icq v psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 pres m.ebuddy.com jde normalne v prohlizeci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ScateR
Ciao lidi existuje icq psp?? aby to melo funkce icq a melo to hlavne zvuky kdyz mi nekdo napise?? ebuddy.com znam ale shanim neco co me upozorni ze mi nekdo napsal tonem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.