ScateR Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Ciao lidi existuje icq psp?? aby to melo funkce icq a melo to hlavne zvuky kdyz mi nekdo napise?? ebuddy.com znam ale shanim neco co me upozorni ze mi nekdo napsal tonem. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Neexistuje. Leda afkim, ale ten jede jen na cfw a nejsem si jisty, zda ma upozorneni. Citovat
0 ScateR Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Neexistuje. Leda afkim, ale ten jede jen na cfw a nejsem si jisty, zda ma upozorneni. to taky znam to taky nema upozorneni no.. a pises se s nim pekne na nic. Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 Jeste mne napadlo emulovat Jimm pres j2me emulator. Ale fakt nevim, zda to umi prehravat zvuky a jak moc dobre to funguje. Je to pouze napad. Citovat
0 KOSScz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 přes ebuddy.com jde icq v psp? Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 pres m.ebuddy.com jde normalne v prohlizeci ... Citovat
Otázka
ScateR
Ciao lidi existuje icq psp?? aby to melo funkce icq a melo to hlavne zvuky kdyz mi nekdo napise?? ebuddy.com znam ale shanim neco co me upozorni ze mi nekdo napsal tonem.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.