xUltimate Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Zdarec, mám pálenou mafii na třech cd. Když jsem měl WinXP, jela v poho, jen jsem nainstaloval a pařil, ale teď mám Win7 (64kb), nainstaluju a nejde. Vše jsem dělal stejně jako na WinXP. Píše mi to, že to nenašlo CD, mám ho vloožit do mechaniky a restartovat hru. Napal mě crack, nemá někdo pro CZ verzi? Nebo nemá někdo nějaký nápad, jak to rozchodit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Máš nastavenou kompabilitu ? ještě můžeš zkusit spustit jako správce btw. co je to win7 64kb ? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 no to je jasny ze to chce crack...a cz verze cracku je skoro vsude....a pak zkusit tu kompabilitu jestli to nepujde......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Kua 64bit pi*u kb :D Kompatabilitu zkusim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Skoro všude? Hm.. Pošli link, klidně do PM, co jsem našel, tak nefungovalo ( špatný up ) nebo bylo na ENG verzi.. sry za double post LOCK PLS, už to jde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 http://www.google.cz/search?q=mafia+crack&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 A ty se zase nauč číst.. psal jsem, že už ho mam :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts