Erniee96 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Když najedu na nejake video tak mi naskoci tato chyba...screen v priloze !!! prosim muzete mi poradit aby mi to uz nedelalo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 zkus až se Ti znovu zobrazí ta chyba kliknout na "klepněte sem" (v tom okně s informací, že v Exploreru došlo k problému). pokud tam bude zmíněn modul NeMP4Splitter.ax, tak pak vyhledej ten soubor v PC a klidně jej smaž, restartuj PC a vyzkoušej to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Erniee96 Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 no je tam modname:xvid.ax V POHO UZ TO MAM !!!!!!!! LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Erniee96
Když najedu na nejake video tak mi naskoci tato chyba...screen v priloze !!! prosim muzete mi poradit aby mi to uz nedelalo ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.