GiZmOsVk Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Poradte mi idem si kupit PSP 3004 a neviem ci Black ci Silver...Myslim ze na striebornom nebude tak vidiet necistoty...Co vy na to...vopred dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Poradte mi idem si kupit PSP 3004 a neviem ci Black ci Silver...Myslim ze na striebornom nebude tak vidiet necistoty...Co vy na to...vopred dik za odpovede kup si co se ti libi ja jsem mel black a byl jsem spokojenej a kamos mel silver a taky v poho je to prakticky jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Mě se teda víc líbí Black, ale tim lesklým krytem je furt upatlanej... jak je to u Silver nvm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiZmOsVk Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 ja som cital ze na silver neni vydet otisky,otlacky a ani ncistoty prachu ako na ciernom...mne sa lubi viac cierny ale z praktickeho hladiska silver...+ je v akcii s resistance retibution za 179e :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 kup si piano black...už len preto že silver je škaredé jak noc :D to čierne občas očistiš o tričko a máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.