palos Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 zdar jen jsem si pripojil mp4 a na složce jedný sem dal vlastnosti a zaškrtnul skrytý a dal ok..:D teď nevim jestli ještě někdy tu složku najdu jako v mp4 se mi ukazuje ale v pc ne. poraďte prosím jak jí zase "najít":D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 nástroje->možnosti složky->zobrazení->skryté soubory a složky->zobrazovat skryté soubory a složky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 a nebo pokud máš visty tak otevřít jako správce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
palos
zdar jen jsem si pripojil mp4 a na složce jedný sem dal vlastnosti a zaškrtnul skrytý a dal ok..:D teď nevim jestli ještě někdy tu složku najdu jako v mp4 se mi ukazuje ale v pc ne. poraďte prosím jak jí zase "najít":D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.