Panther Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Stahl jsem si lite z app store a pustil sem to bliklo tam im+ a zase zpatky do menu. tak si rikam zkusim originalku z apptrackru a to samé ostatní mi jde nevíte co s tím? Popř nějakou alternativu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Zkus tohle, me to funguje http://console-forum.net/showthread.php?t=68521 Podle me nejlepsi alternative je Beejive (http://console-forum.net/showthread.php?t=88518 ). Pokud bude nove IM zrat tolik pameti, jako stare, tak se k nemu zase vratim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Pužívam Meebo a som spokojný ;) Pre mňa sú rozhodujúce funkcie - písanie horizontálne + keď vypnem app , nech som online .. a to majú iba IM+ a spomínané Meebo .. ;) btw je free .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Heh, to nemaji jen tyhle dve. :-D Jen ty, na ktere si vzpominam ted - IM+, Palringo, Beejive, Fring, eBuddy, Agile, Nimbuzz.. Btw, kdyt Meebo je pres browser, ne? Tak jak muzes byt online i po zavreni stranky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Meebo je aj app ;) inak ebuddy to má asi len pro .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Stahl jsem si lite z app store a pustil sem to bliklo tam im+ a zase zpatky do menu.
tak si rikam zkusim originalku z apptrackru a to samé ostatní mi jde nevíte co s tím?
Popř nějakou alternativu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.