zuzy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Ahoj, Potřebuji flashnout PSP v Praze. Můžete se mi ozvat do SZ s cenou? Mám PSP 2004 s deskou, co jde flashnout. Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzy Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ahoj, To nikdo dneska nedělá flash? V Příbrami jsem nikoho nesehnal, což je pochopitelný. Ale v Praze?? Uniká mi něco, že se mi žádnej Flasher nepřihlásil? ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 cau hale tak zkus sehnat mapu flesheru musi byt i tady nekde na foru a tam si pak nejedes na prahu a tam uz urcite nejakej flesher bude no a tam mas na nej kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Mapa flasherů je dávno zrušená... zkus napsat třeba Anonymous_ ovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzy Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Mapa Flasherů - je zrušená. Anonymous - psal jsem mu už o víkendu. Nedal mi žádnej kontakt. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuzy
Ahoj,
Potřebuji flashnout PSP v Praze.
Můžete se mi ozvat do SZ s cenou?
Mám PSP 2004 s deskou, co jde flashnout.
Díky
ZUZY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.