jasonx Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 zdravim kdyz pustim instalaci assasins creed 2 viz obrazek a pak mi to pise ete tal 3x nevim co to je omlouvam se za kvalitu z pc me to sem neslo uploadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Poškozený médium, případně i možná hw závada, obvykle mechaniky nebo desky... to jen pro úplnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 myslim ze todle se mi taky stalo kdyz jsem mel AC2 stazeny jako clone dvd ktery bylo cesky... ale nakonec jsem si koupil origos a koupe nelituju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Blbě načtený, stažený, nebo vypálený... zkrátka porušenej obsah disku nebo samotnej disk. A lidi na warez fórech si na to stěžujou... v tématu o Clone DVD, takže je to snad jasný... pokud nemáš originál. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 stačí dát ignorovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 S tim nesouhlasim, ignorovat vynechá problematickej soubor, kterej může bejt stěžejní... ignorovat pouze pustí instalaci dál, ale nezaručí úspěch instalace. Když jsem měl ty zmiňované HW problémy s PC, instaloval jsem GTA IV a tuhle chybu mi hlásil každý soubor... u každého jsem dal ignorovat a nenainstalovalo se nic. Jinak nedoporučuju instalovat neoriginální AC II, nemá to smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Kdyz jsem to instaloval ja tak jsem dal ignorovat a i prez to hra behala vporadku :) je to na tobe jestli chces stahovat nakou jinou verzi nb to zusit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krulda99 Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2011 Zdravim, mám asi půl roku Win 7 a když chci spusti instalaci AC2 vyskočí na mě okno s textem : Verze souboru není kompatibilní se spuštěnou verzí systému Windows. Ověřte systémové informace počítače, zda je potřeba verze programu x86(32 Bit) nebo x64(64 Bit) a kontaktujte vydavatele softwaru. Můžete mi prosím poradit co s tím?? Díky Krulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michálek Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Ahoj mám problém s hrou Assassins Creed 2.Dnes jsem si koupil originálku a dal jsem hned instalovat přes autorun. Instalace hry proběhla bezproblémově až nato,že když jsem dal spustit hru objevila se chyba a ukázalo se mi toto: Unable To find the ubisoft game launcher,please re-install Assassin's Creed II Ubisoft game lancher :( vůbec nevím co s tím mám dělat.Zkoušel jsem ji nainstalovat znovu,ale pořád nic furt se mi ukazuje ten stejný problém:(( Poradil mi někdo co s tím? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.