no asi takhle první hru jsem si vypáli v pohodě byl to AVP (nebo spíše na podruhé)
pak jsem se pokusil vypálít EA skate 2 a ten mi nejde nevím proč vypálí se to, ale nejede mi to
mam prográmek který skontroluje hru jestli je OK a pak mužu pálit (abgx 360) což mi najelo že je OK.
ale stejnak mi to nejede.
taky mam problém s metrem 2033 ten jsem rozjel ale seklo se mi to v jedné části muže to dělat to že jsem to pálil na větší rychlost? (bohužel u tehle hry ten test byl chybný-- takže je to asi tím)
Otázka
MartinNogol
AHOJTE
prosím o radu jak mám vypalovat hry?
jaké DVD DL mam používat? + či -
na jakou rychlost to mám pálit?
no asi takhle první hru jsem si vypáli v pohodě byl to AVP (nebo spíše na podruhé)
pak jsem se pokusil vypálít EA skate 2 a ten mi nejde nevím proč vypálí se to, ale nejede mi to
mam prográmek který skontroluje hru jestli je OK a pak mužu pálit (abgx 360) což mi najelo že je OK.
ale stejnak mi to nejede.
taky mam problém s metrem 2033 ten jsem rozjel ale seklo se mi to v jedné části muže to dělat to že jsem to pálil na větší rychlost? (bohužel u tehle hry ten test byl chybný-- takže je to asi tím)
stahoval jsem to z http://console-forum.net/showthread.php?t=43672 asi je chybna hra prosím taky vám to blbne?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.