1peti1 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Zdravim, snažil jsem se updatovat cfw a hodilo mi to chybu a asi mám brick. Našel by se někdo ze Sokolova,Karl. Varů, nebo Ostrova kdo by to uměl opravit? (samozřejmě zaplatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Pokud se dostanete do recovery menu (podržením R) tak to půjde opravit Recovery flasherem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1peti1 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 ja se nedostanu nikam, když ho chci zapnout tak se akorát rozsvítí zelená kontrolka, ale po chvíli zhasne a nic nenabějne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 No při zapnutí hned drž tlačíkto R a napiš, jestli ti naskočí recovery menu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1peti1 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 nenaskočí nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Tak pak zbývá možnost Pandora + MMS (Pandora se koupí za cca 300,- a MMS vytvoří přes Pc) nebo někomu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1peti1 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 No právě hledám někoho z okolí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Od čeho je mapa flashru ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Od čeho je mapa flashru ??? Jaká mapa flasheru ? Žádná neni, probuď se ze snu než něco napíšeš :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 co to bylo za psp ? ( typ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 5, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 co to bylo za psp ? ( typ ) Nevim k čemu přesně to potřebuješ, ale píše "snažil jsem se updatovat cfw" tak asi flashnutelná deska -> pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 možná měl ofiko co my víme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Nebo má třeba neflashnutelnou desku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 To by napsal, že se snažil flashnout a ne updatovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Nebo má třeba neflashnutelnou desku... souhlas co máš za tip základovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1peti1 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 to já nevim, co mám za tip.... je to psp 2000 a měl sem tam firmware 3.71 M33-3 a chtěl sem to updatovat na 5.00 M33-6 a instalace se sekla na 92 procentech(ukázalo to nějakou chybu) a už sem ho nezap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Tak to máš flashnutelnou desku takže to opravíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
1peti1
Zdravim, snažil jsem se updatovat cfw a hodilo mi to chybu a asi mám brick. Našel by se někdo ze Sokolova,Karl. Varů, nebo Ostrova kdo by to uměl opravit? (samozřejmě zaplatím)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.