Sonic Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Čau jaka je tato hra tan estahuju zbytecne? :) da se jezidt i na motorce nebo jen v aute? dik za nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Můj názor: Je to špatný v grafice, a možná i v hratelnosti, ale ta grafika je příšerná...já to hned vymazal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakuja Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 sor za OT :) ale napadlo me jestli to neni spis Los Angeles-Tokio remix soude podle tech klikyhaku co v tom nazvu jsou :-O jinak podle me fine hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Jestli se bavíme o té samé hře ( Los Angeles REMIX ) tk je to uplně na pytel hra... grafika na prd... to je lepší si zahrát gtačko a nebo třeba gran turismo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Máca Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 hoši co to melete za hovna ? Jedna z nejlepších závodní her na PSP ... 2 města LA a Tokyo ... dá se jezdit jak v autě tak na motorce :-) Grafika je vychytaná kam se hrabe nějaké GT...tohle zabaví na mnohem delší dobu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 jn GT mi prijde jako neskutecna sra*ka... moc umeli... ale LA remix se da :) ale podle me nejlepsi zavodni hra je Flat Out nebo most wanted :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 no GT má o hodně lepší grafiku než la remix... a hratelnost taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Sonic: Souhlas, GT je nuda, moc uhlazený a ovládání na hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PedoN Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 taky se pripojuju k nazoru ,ze je to paradni hra - velka moznost tuningu,dobra grafika a dobry ovladani + je tam golf 1983 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 je to skvela hra, bomba grafika a nejlepsi drift co sem videl u her na PSP (jezdi se tam i na motorce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SyKySoft Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Jestli tohle má hnusnou Grafiku, tak jakou grafiku má NFS na psp?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 musim se pridat k nazoru ze se opravdu jedna o jednu z nejlepsich zavodnich her na PSP (lepsi je u me jenom Burnout:Legends) akorat mi vadi ze se neda nastavit (nebo jsem to nenasel) zmena ovladani z analogu na sipky. Ne ze by mi vadilo ovladani analogem ale bohuzel mam FAT a analog zlobi takze kolikrat nemuzu zatacet :( ale jinak bezva hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Jim Beam : ale na to je plugin, menuje se JoySens Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Jim Beam : ale na to je plugin, menuje se JoySens ten je totalne na pytel.Nebo aspon me nepomohl vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 2Jim Beam: Ovládání z analogu na šipky přenastavit JDE. Je to v Options -> Control Settings -> Steering Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sonic
Čau jaka je tato hra tan estahuju zbytecne? :) da se jezidt i na motorce nebo jen v aute? dik za nazory
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.