BioToXx_ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Cus lidi mam otazku... mam itcouch 2g a za displej se mi dostalo par zrnicek prachu nebo nwm ceho... a ja nwm jak to dostat ven :( neni o moc videt ale obcas jo... sere me to... naky napady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 norbert Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Jen tak mě napadlo profoukat kompresorem :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 mám pod displejem kopu tabáku :-D a zdá se mi, že to tam cestuje, měl jsem to nahoře na status baru nebo jak to mu říct, teď už to mám skoro u "Slide to unlock". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 ScH0ll_kIll3r: hm si gansta madafaka skilla niga co si hraje s tabakem ale timhle si mu moc nepomohl :rolleyes: Jinak jak rikal norbert profouknout kompresorem nebo pokud se na to citis a chces prijit o zaruku tak sundat digitizer ale to podelas jak te znam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ScH0ll_kIll3r: ja tam mam prave taky tabak a jeste zelenou ;) :D :D a taky to tak nak cestuje :D :D sasozmrd : :D :D jn posral bych to xD zkusim kompresor no xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 sasán: žádnej gansta madafaka skilla niga co si hraje s tabakem, nejsem, jenom říkám, že ono to prostě sklepe samo někam tam kde to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Kdyžtak ještě můžeš zkusit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31293 . Je to upravené aby to nepoškodilo jemnou techniku;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BioToXx_
Cus lidi mam otazku... mam itcouch 2g a za displej se mi dostalo par zrnicek prachu nebo nwm ceho... a ja nwm jak to dostat ven :( neni o moc videt ale obcas jo... sere me to... naky napady ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.