Zbora Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Cuz, neco se mi nezdá z mím ,,šrotem,, :D 100 MB slozku mazu snad 40 minut to semi snad zda. :D nevite jak to zrychlit ?? Procak : Pentium 4- 2.80ghz RAM : 768 MB HDD : 500 Gb ( 300 gb volneho) Grafa : Nvidia Gforce 6600 FX.. Fakt je to hrozny, na tom pc se neda nic delat kdyz se to maze takhlee :( Dekuji za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Formát by to moh vyrešit. A to je to pomalý jen při mazání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 To je :( nebo pri prepinani aplikaci WOW / Windows snad 3 ¨minuty nez se mi to prepne :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Zkoušel jsi Defragmentaci Disku?? Nebu zkus Ccleaner, na vycisteni registrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Defragmentaci zatim ne :) poradte mi nejakej program ten od Windu je na **** :) jinak mam W7 Ultimate-X86 .. rychlost mazani je 300 Kb/s :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 zkus defraggler http://www.filehippo.com/download_defraggler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 já bych řekl že je problém s win 7 protože máš docala málo RAM na win 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Tohle NEMUZE byt fragmentaci, ani RAM. Bud tam mas nejaky vir nebo ti odchazi HDD nebo mas HDD ve spatnem modu (PIO?) .. ale i tak by to bylo dost silene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.