janko580 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 cus sem slysel ze verze od P.A.C.O nejde na HDD je to pravda?THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Kde jsi to sebral? :D Dost o tom pochybuju ... releasy jsou většinou v pořádku, asi měl někdo problém během stahování/rozbalování/vypalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 a jde tato verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Verzie mas tu: http://www.abgx.net/filename/?ch=6&bin_search_type=folder&bin_max_results=50&bin_search=metro+2033&bin_search_results=0&x=0&y=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Tys to snad nečet :D Psal jsem, že je to normální releas (od SWAG), ten co si na to stěžoval /ptal jsem se tě kde jsi na to přišel/ musel udělat chybu někde jinde a hra mu pravděpodobně nefunugovala vůbec ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 KeNnY, neviem ci mne si to adresoval...ja som ta pochopil. Ja som odpovedal "jankovi", ze verzie ma tam...ze PACO nie verzia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Nebo to muze byt ciste NTSC verze a tu nenainstalujes na PAL konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 KeNnY, neviem ci mne si to adresoval...ja som ta pochopil. Ja som odpovedal "jankovi", ze verzie ma tam...ze PACO nie verzia. To nebylo na tebe :) btw. Myslim, že myslel jako upload od p.a.c.a http://console-forum.net/showthread.php?t=43672 Nebo to muze byt ciste NTSC verze a tu nenainstalujes na PAL konzoli... NTSC hru na PAL konzoli vůbec nerozjedeš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartinNogol Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 mně to na hdd nešlo nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 mně to na hdd nešlo nainstalovat A? To je vsetko, co k tomu uvedies? Dalsie podrobnosti? Tak dobre, dik za spravu. Len aby si vedel, mne to nainstalovat islo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
janko580
cus sem slysel ze verze od P.A.C.O nejde na HDD je to pravda?THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.